lang=en
Pet`R / Kovács Péter
Pet`R / Kovács Péter
 

Kezdőoldal

Művek

Dokumentáció

Videók

Aktuális

 
 
A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat,
vagy más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából teszem közzé.


  • Weboldalaim tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartok.
  • Írásbeli engedélyem nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni, azonban beleegyezek abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • Weboldalaim tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon tőlem független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - semmilyen természetű garanciát nem vállalok a megjelenő weboldalak pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
  • Fenntartom a jogot, hogy weboldalaimat bármikor felülírjam, vagy elérhetőségüket megszüntessem. Nem garantálom, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz.

Tiszteletben tartom és védem mindazok adatait,
akik az Interneten keresztül kapcsolatba kerültek / kerülnek velem.


  • Weboldalaimon bizonyos esetekben információt kérek felhasználómtól, mint például a nevét vagy e-mail címét. Minden egyes alkalommal előre közlöm felhasználómmal, hogy milyen adatokat kérek és milyen célból. Az így birtokomba jutott adatokat kizárólag az előre meghatározott célokra használom fel.
  • Az általam üzemeltetett oldalak tartalmazhatnak linkeket más, nem általunk működtetett, vagy üzemeltetett oldalakra is. Semmiféle felelősséget nem vállalok ezen oldalak tartalmáért és eljárásmódjáért.
  • Nem tudom, és nem is kívánom feltérképezni, hogy mely, nem általam működtetett, vagy üzemeltetett oldalakról mutatnak kapcsolatok a weboldalaimra. Semmiféle felelősséget nem vállalok ezen oldalak tartalmáért és eljárásmódjáért.
  • Magamra nézve kötelező erővel ismerem el az adatkezelésről rendelkező következő törvényeket:

Pet`R / Kovács Péter